Mitsubishi Electric RW Hyper Heating

Energiatehokasta lämmitystä myös todella alhaisissa ulkolämpötiloissa.

Mitsubishi Electric RW Hyper Heating -ilmalämpöpumppu on suunniteltu Suomen olosuhteisiin ja se lämmittää energiatehokkaasti myös todella alhaisissa ulkolämpötiloissa.

Modernin, entistä tehokkaamman teknologian ansiosta saat säästöä ja mukavuutta jokaiseen päivään.


Likaa hylkivä pinnoite

Mitsubishi Electric on kehittänyt RW-ilmalämpöpumpun sisäyksikköön erityisen Dual Barrier -pinnoitteen, joka hylkii likaa.

3D i-see-sensor ohjaa lämmön sinne, missä sitä tarvitaan

Sisäyksikköön tyylikkäästi sulautuva 3D i-see sensor -lisälaite mittaa huoneen lämpötiloja infrapunatunnistimen avulla. Puhallusilma voidaan suunnata ihmisiin, ihmisistä pois tai tasaisesti alueelle, jossa usein oleskellaan.

I-see sensorilla rahaa ei kulu hukkaan: sisälämpötila putoaa lämmityskäytöllä automaattisesti, kun tunnistin ei enää havaitse ihmisiä tilassa. Lämmityskäyttö jatkuu normaalisti taas, kun se huomaa tilassa uudestaan ihmisen.

Huippuluokan käytettävyyttä energiatehokkaasti

RW-ilmalämpöpumpussa on uusi käyttötilan valitsin, jolla voit säätää sisäyksikön puhallustehoa ja muokata laitteiston juuri kulloiseenkin tarpeeseesi sopivaksi. Käyttömukavuus paranee, ja myös rahaa säästyy.

Uuden ajan Hyper Heating -teknologialla varustetut RW-sarjan ilmalämpöpumput lämmittävät energiatehokkaasti jopa -35 asteessa.

Shhh!

Silloin kun haluat nauttia hiljaisuudesta, voit pienentää sisäyksikön puhallustehoja. “Hiljainen”-asetus sopii erinomaisesti käytettäväksi esimerkiksi yöllä, jolloin lämmitystä tarvitaan vähemmän.