Mitsubishi Electric LN Hyper Heating

Ostetuin lämpöpumppu

Mitsubishi Electric LN -mallisarja on sinun valintasi, jos arvostat erinomaista energiatehokkuutta, korkeaa laatua sekä selkeälinjaista ja modernia ulkonäköä. Parhaan energiatehokkuusluokan ansiosta säästät lämmityskustannuksissa.

Säästöjä ja mukavuutta

Mitsubishi Electric LN -sarjan ilmalämpöpumpuilla on korkein saatavilla oleva energiatehokkuusmerkintä A+++. SCOP-arvo 5,2 kertoo sen, että ilmalämpöpumppu kuluttaa 1 kW:n verran sähköä samalla, kun se tuottaa 5,2 kW lämpöä.

Kaksoissiivekkeiden ja tuplailmaohjaimien avulla puhallusilma ilmalämpöpumpusta saadaan jakautumaan huonetilaan pienemmällä ilmanvirtausnopeudella, joten lämmitys- ja jäähdytysilma leviää kotiisi vedottomammin ja miellyttävästi. Nämä ominaisuudet takaavat myös lämpöpumpun ilman jakautumisen tehokkaammin asuntoon

3D i-See Sensor

Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumput mittaavat huonetilan lämpötilaerot eri etäisyyksiltä i-See -Sensorin avulla. Tämä kahdeksanosainen tunnistin havaitsee, mikäli huonetilassa on ihmisiä. Ilmalämpöpumppu voidaan kohdistaa suoraan sinne, missä vietetään aikaa tai vaihtoehtoisesti epäsuorasti, jolloin se jäähdyttää / lämmittää tilaa huomaamattomasti.

Energiansäästöasetus menee itsestään päälle, mikäli ilmalämpöpumppu havaitsee, ettei huonetilassa ole ihmisiä. (Käyttäjän tulee erikseen valita kaukosäätimestä energiansäästötoiminto.)

Puhdasta sisäilmaa

Oletko allerginen tai herkkä erilaisille hajuille? Plasma Quad Plus on ilmanpuhdistustoiminto, jonka kytket käyttöön kaukosäätimestä. Laitteeseen sisäänrakennettu suodatin ehkäisee 94–99 prosenttia epämiellyttävistä, ilmassa leijuvista pienhiukkasista.

Nauti hiljaisuudesta

Yötila-toiminnon avulla ulkoyksikön äänitaso tippuu 3dB, jolloin se on lähes äänetön!

Seuraa kulutusta ja ohjaa kätevästi sovelluksen avulla

Sisäänrakennetulla Wi-Fi:llä voit hallita lämpöpumppua, vaikka työpaikalta tai kesämökiltä. MELCloud sovelluksen kanssa saat reaaliaikaisen sekä viikoittaisen seurannan lämpöpumpustasi. Sovelluksen kautta näet lämpöpumpun tilat, mahdolliset virheilmoitukset sekä tietysti sähkönkulutuksen.

Huolettomuutta pitkällä takuulla

Laitteilla on maahantuojan kolmen vuoden täystakuun sekä viiden vuoden materiaalitakuu kompressorille.


Tutustu teknisiin ominaisuuksiin tuote-esitteessä: