Mitsubishi Electric FT Hyper Heating

Kattavat vakiovarusteet

FT-ilmalämpöpumpuissa on vakiona automaattinen takkatoiminto, etäohjaus sekä taustavalaistu helppokäyttöinen kaukosäädin. Monipuoliset ominaisuudet lisäävät asumismukavuutta ja tuovat säästöä lämmityskuluihin.

Sisäänrakennetun Wi-Fi-sovittimen ansiosta voit hallita asuntosi lämpötilaa mistä ja milloin tahansa. Etäohjaukseen käytettävästä MELCloud-sovelluksesta näet myös lämpötilan historiatietoja ja arvion kulutetusta sähköstä.

Energiatehokasta lämmitystä ja viilennystä

Hyper Heating -teknologian ansiosta FT-mallisarjan ilmalämpöpumput pystyvät tuottamaan lämpöä vielä kovillakin pakkasilla, jopa -35°C:ssa. Lisäksi laitteissa on tehokas jäähdytystoiminto, joka pitää talosi miellyttävän viileänä kesähelteillä.

-15°C:n ulkolämpötilassa laite tuottaa 4,4 kW:n lämmitystehon (malli FT35), joka vastaa noin 70 prosenttia lämmitystehon tarpeesta 120 neliön talossa.

Sopii moneen tilaan

FT-mallisarjan sisäyksiköt ovat vain 280 mm korkeita, 838 mm leveitä ja 229 mm syviä. Sisäyksikkö sopii monessa paikassa hyvin esimerkiksi oven yläpuolelle.

Puhtaanvalkoinen, kodin väreihin huomaamattomasti sulautuva sisäyksikkö sulautuu moneen sisustukseen.

Äänitaso jopa alle 20 dB

Tavallinen keskustelu on usein 60 dB:n luokkaa ja esimerkiksi hiljaisen jääkaapin käyntiääni noin 40 dB. Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumppujen sisäyksiköiden äänitasot ovat alhaisimmillaan jopa alle 20 dB, jolloin ääntä on jo vaikea kuulla.

Ilmalämpöpumpun oikea koko, sijoitus ja ammattitaitoinen asennus takaavat sen, että laitteesi on äänitasoltaan sellainen kuin pitää.